litenpenis

Liten, stor penis? Större!

Hur många gånger har du hört att penisstorleken har ingen större betydelse och att det som räknas är tekniken? Förmodligen ofta. Tror du att en kvinna som vill inte förnedra dig kommer vara ärlig mot dig och säga rakt ut att du skulle verkligen behöva ha en större penis? Jag tror du kan lätt komma på svaret själv.

Storleken har ingen betydelse?

Det är värt att tänka efter var den populära åsikten att penisens storlek spelar ingen roll och som alla män som blev inte särskillt begåvade av naturen upprepar för sig som en sorts mantra kommer ifrån. Först och främst är det klart att ingen kvinna som vill inte medvetet såra en man, kommer aldrig säga att det är något fel på längden av hans penis. Män är väldigt känsliga för detta ämne (kanske tom. ”lite” överkänsliga.. ), så det är lätt att förutse att alla sådana anmärkningar kommer träffa smärtsamt rakt i deras manliga ego. Mina kära vänner – ingen kvinna kommer erkänna det för er. Det är precis som i fallet av kvinnliga bröst. Alla upprepar att ”litet är vackert” (särskilt kvinnor med små bröst) men i verkligheten kommer alla män ägna mer uppmärksamhet åt kvinnan som har en stor byst, även om hon är inte särskilt vacker, samtidigt som de kommer gå helt ointresserad förbi en vacker välvårdad kvinna, som har inte så mycket att ”exponera”. Vi tänker en sak, men säger en helt annan och vill inte såra varandra, eftersom kvinnor behöver män och män behöver kvinnor – det har varit på så sätt sedan världens början och kommer nästan säkert vara så till världens slut.

Men det finns en stor skillnad mellan kvinnor och män – män är inte lika komplicerade som kvinnor. Om en man har ett problem så påvekrakar det hela hans liv.

Därför beror de flesta av manens beslut, medvetet eller omedvetet, på längden av hans penis. Om en liten penis orsakar ett psykiskt komplex och en känsla av missnöje hos mannen, kommer han försöka uppmuntra sig själv och bevisa för hela världen att det är han som den starkaste och bästa. Om din chef går jämt runt frustrerad och bemöter andra, särskilt kvinnor, med ilska och en känsla av överlägsenhet, försök förlåta honom eftersom det kan bero på att han drabbas av precis detta syndorm.

En liten penis?

När man märker att missnöjelsen orsakad av en för liten penis storlek gör livet besvärligt inte bara för manen som har en sådan penis men även för personer från hans närmaste omgivning, är det värt att tänka på ett sätt att förstora penisen, särskilt att det finns ett förbluffande sortiment av medel på marknaden som sägs hjälpa uppnå strålande effekter. Just därför att producenterna lovar ”guld och gröna skogar” har vi forskat ämnet med distants och från ett kritiskt perspektiv. Å andra sidan får vi en massa brev från våra läsare, där män frågar oss om effektiva metoder för penis förstoring, som visar hur allvarligt problemet verkligen är. Därför bestämde vi oss att undersöka ett par olika typer av dessa produkter.