Bästa metoder att förstora penisen

Först tittade vi närmare på alla kosttillskott som har för syfte att förstora penisen eftersom det är den mest populära metoden för penisförstoring som finns. Till att börja med gjorde vi en forskning på nätet och baserat på alla omdömen vi kunde hitta där, valde vi ut tre produkter som påstås vara bäst.

Vi bjöd in en testgrupp bestående av studenter till våra undersökningar eftersom det är karakteristiskt just för studenter att de är alltid villiga att experimentera. Vi delade upp dem i tre olika grupper och var och en av dem fick en annan produkt som de skulle testa i två månader. Innan vi satt igång med behandlingen behövde vi först mäta deras penisar. Om vi skulle låta studenterna mäta deras egna penisar själva och låta dem bara ange resultaten till oss, skulle det kunna visa sig vid mättningen på slutet att deras penisar hade krympt… Därför valde vi istället att göra det själv. Vi genomförde en gruppmätning och gav deltagarna ett paket av tabletter för en 2-månaders behandling, och förklarade hur man använder preparaten och till slut släppte ut dem att gå hem. Vi träffade dem igen efter två månader.

Resultatet av experimentet

Hur får man större kuk – penisförlängare

Jag måste erkänna att i början av vårt möte, som syftade i att göra den slutliga mättningen, kunde man tydligt känna av ett atmosfär av misstro på att kosttillskotten kunde öka penisstorleken hos dem undersökta. Men snart ändrades vår inställning helt då vi upptäckte, till vår förvåning, att en utav grupperna hade uppnått dem planerade resultaten. Efter en 2-månaders behandling fick män från gruppen som tog XtraSize en genomsnittligt tillväxt på 2.7 cm, samtidigt som män från de övriga grupperna åstadkom en tillväxt på bara några millimeter eller hade precis samma storlek som förr. 2.7 cm är kanske inte väldigt mycket, men studenterna hade testat tabletterna enbart i 2 månader och det är klart att alla kosttillskott ger optimala effekter först efter en längre tid. På sin hemsida lovar producenten yttligare att efter en halvårs behandling ska penisen öka med 7.5 cm sammanlagt. Garantin på tillväxten med ca. 3 cm efter 2 månader visade sig vara sann så vi hoppas att även denna har starka grunder. En av studenterna från testgruppen bestämde sig att fortsätta använda preparatet under följande 4 månader. Han lovade att skriva till oss och informera om effekterna han hade uppnått efter en 6-månaders kur.

Summering

Bara för 2 månader sen var vi alla på redaktionen väldigt skeptiska när det gäller alla sorts preparat som sägs kan förstora penisen. Dock har testet som vi genomförde på gruppen av studenter bevisat att vår negativa inställning var oskälig. Det visade sig att det finns kosttillskott som verkligen är effektiva och säkra. Slutsatsen är alltså den – kära herrar, gör livet enklare för er själva och alla andra i eran omgivning. Vi undersökte kosttillskotten för förstoring av penisen åt er och valde ut det bästa. Resten beror nu enbart på er.